Praktisk info

Forplejning

DONG Energy sørger for en frokost, som består af sandwich, kage, frugt, vand og kaffe/te, som bliver udleveret i madteltet. I forbindelse med tilmeldingen har du valgt, hvilken sandwich du ønsker, og det vil stå på din adgangsbillet. Herudover er der boder, hvor du blandt andet kan købe is, smoothies, sunde snacks, juice og frugt. Du kan betale med kontanter, Dankort eller MobilePay. Du er også velkommen til selv at medbringe forplejning.

 

Adgangsbillet og ankomst

Du vil modtage en e-mailkvittering i ugen op til DONG Energy Day, der fungerer som din adgangsbillet på dagen. Hver kvittering indeholder en unik stregkode, som bliver scannet på dagen ved ankomst. Du kan medbringe den på print, smartphone eller tablet. På adgangsbilletten kan du blandt andet se, hvilke aktiviteter du er tilmeldt, den valgte sandwich, evt. brobillet og evt. busopsamlingssted.

Adresse:
Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby.

 

Garderobe og omklædning

Der er en gratis, bemandet garderobe i et telt på parkeringspladsen, hvor du kan aflevere overtøj og tasker. Der er omklædningsmuligheder i begrænset omfang og ligeledes få badefaciliteter.

 

Oversigtskort

Se oversigtskort her.

 

Påklædning

Alle aktiviteter kan gennemføres i normalt, aktivt tøj og fodtøj.

 

Overnatning

Til jer, som ønsker en weekend i København, er der mulighed for at booke hotelovernatning til en god pris.

Klik på kortet for at beregne afstanden mellem dit hotel og Brøndby Stadion.

 

Sikkerhed

DONG Energy har gjort alt for at sikre, at I får en god og tryg DONG Energy Day i Brøndby. Skulle en af jer komme til skade eller blive dårlig, kan samaritterne hjælpe. Samariterteltet er åbent under hele arrangementet. Desuden findes der tre hjertestartere på området.

Ved ankomst får du udleveret et DONG Energy-armbånd og et oversigtskort. Armbåndet skal du bære på armen hele dagen. Vi opfordrer dig til at skrive dit mobilnummer på børnenes armbånd.

Informationsboden vil være bemandet af servicepersonale, der kan svare på spørgsmål. Det er også her, du kan henvende dig, hvis dit barn skulle blive væk, eller hvis du har mistet en ejendel.

Hele området er indrettet således, at du nemt kan komme rundt, også hvis du er gangbesværet eller kørestolsbruger. For yderlige spørgsmål kontakt dongenergyday@eventually.dk.

 

Kom i Tivoli

Har du deltaget i DONG Energy Day den 4. juni, er det muligt at tage en tur i Tivoli søndag den 5. juni.

DONG Energy tilbyder gratis entrebilletter. Hvis du bestiller turpas senest den 10. maj, kan du desuden købe turpas til reduceret pris. Normalpris 220 kr. pr. stk. Pris med rabat 176 kr. pr. stk. – http://www.tivoli.dk/login/dong | password: dong2016

Du skal blot medbringe adgangsbilletten til DONG Energy Day og vise den ved indgangen til Tivoli. Tivoli åbner en særlig indgang for DONG Energy-medarbejdere i tidsrummet kl. 11.00 – 15.00, på H.C. Andersens Boulevard 20-22 ved Det Gamle Voksmuseum. For at benytte tilbuddet skal du komme i dette tidsrum.

 

Vejr

Se vejrudsigt på følgende link.

 

Folder om DONG Energy Day 2016

Læs her.

 

Kontakt

DONG Energy Day-event-team:

E-mail: dongenergyday@eventually.dk

Telefon: +45 2210 3150, alle hverdage fra 9.00 - 16.00.